Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Balett tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Balett tánc
Bulik és Bálok
Eltelt egy év, ismét közeleg a NEW YORK BÁL!
2005-10-18 15:30
 

2005. november 26-án immáron tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a New York Bál, a második kerületi Móricz Zsigmond Gimnáziumban.

A rendezvény jelentős múltra tekinthet vissza, hisz több ezer ember, számos tehetség és világhírű fellépők fordultak meg a gimnázium dísztermében az elmúlt években.
Folytatva ezt a hagyományt, idén is igyekeztünk olyan sztárokat meginvitálni, akik fellépésükkel feledhetetlen emlékké teszik az estét.

A bál sztárvendége Auth Csilla lesz, aki 30 perces fellépésével kápráztatja el a vendégeket, Csillát dr. Faluvégi András és Tóth Orsolya követi a Latin Show-val, majd Fernandez Alexis és Lamboni Anna Samba Show-jukat mutatják be.

Idén betekintést nyerhetünk a balett világába Bajári Levente és Gáspár Orsolya segítségével, előadásuk címe: "Hullámok". Ellátogat hozzánk a Bohém Boogie Formáció (2004-es Formációs EB ezüstérmesei) a Gengszter-Show-val, illetve a New Dance World Hip Hop csapat is!
A sztárokon kívül a New York Táncegyesület táncosai idén is versenyre kelhetnek egymással, s a bálkirály és bálkirálynő választás sem marad el!

A szervezés már hónapok óta gőzerővel folyik, hogy idén is számos meglepetés várja a vendégeket. Természetesen a fejleményekről hamarosan beszámolunk!

 
Forrás: New York TE.
További információk: itt...


New York Bál plakát
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com