Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Balett tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Balett tánc
Bulik és Bálok
Gőzerővel folyik a New York Bál előkészülete...
2005-11-07 11:25
 

Már csak 19 nap, és november 26-án ismét itt a New York Bál. A szervezők bevallása szerint minden eddiginél látványosabb, színvonalasabb és emlékezetesebb program várja a vendégeket.

Auth Csilla, az est sztárvendége, csodálatos hangjával készül elkápráztatni a közönséget, míg a New York TE versenytáncosai egy közös show-val igyekeznek ugyanezt tenni. A felkészülés már hetek óta teljes erőbedobással folyik, a táncosok mindent megtesznek azért, hogy a vendégek egy igazán egyedülálló produkciót láthassanak.

A bált számos partner támogatja, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Porsche Buda vagy a Törley. Míg az előbbi legújabb luxusautóit állítja ki, addig az utóbbi ízletes italokkal kedveskedik majd a vendégeknek.

Hosszas előkészületek és tervezői munka után végre elkészültek a báli meghívók is, melyek elővételben már megvásárolhatóak a New York TE tánctermeinél, illetve a Latin Koktélban, ahol emellett minden péntek esti bulin kisorsolnak egy szerencsést, aki egy pár meghívót vihet haza.
Érdemes a meghívókat elővételben beszerezni, mivel így csupán 2.000 forintba, míg a helyszínen vásároltak 2.500 forintba kerülnek.

A szervezők és a fellépők sok szeretettel várnak mindenkit november 26-án, a második kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium dísztermében!

 
Forrás: Kulifai Gergő
További információk: www.newyork.hu


XIV. New York Bál plakát
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com