Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Salsa-Mambo Nyomtatóbarát verzió  
 
Salsa-Mambo
Bulik és Bálok
Cubano-Salsa utcabál Újbudán
2010-07-26 21:08
 

2010. augusztus 3-án este 7 órától Cubano-Salsa utcabál lesz Újbudán, az Allee bevásárlóközpont mellett...

19 órától a Habana Son Club kubai együttes 20.30-tól a Quinteto Cubano kubai-magyar zenekar játszik a mindenki számára ingyenes rendezvényen.

És akkor néhány szó a Habana Son Clubról:
A világszerte ismert havannai zenekar a legnépszerűbb kubai muzsikusokból alakult. Az együttes zenei gyökerei és speciális ritmusvilága nemcsak a legnépszerűbb kubai zenei forma a "són", hanem a szintén népszerű Cha-cha-cha, Danzon, Bolero és a Salsa ritmusokig és zenei formákig nyúlnak vissza, de nem idegen számukra a swing és jazz sem. A mára már Európa szerte ismert zenekar tagjai a Habana Son Club megalakulása előtt olyan világhírű együttesekkel muzsikáltak együtt mint a legendás Sierra Maestra, az Orchestra Reve, a Rumba Habana vagy a Banda Meteore.

És a Quinteto Cubano Latin Comboról:
Kubai zenét játszanak eredeti hangszereken. Neves kubai sztármuzsikusok vendégszereplése fémjelzi az együttes színvonalas koncertjeit, lemezeit. Műsorukban a kedvelt latin világslágerek is hallhatóak. A Latin Combo Cubano szívesen interpretálja a dél-amerikai kontinens valamennyi nemzetének zenéjét, ritmusait, Brazíliától, - Kubán keresztül - Mexikóig. A Latin Combo nem csupán zenei-kulturális jelenség, mely univerzálissá vált - hiszen a világ minden táján szerzett rajongókat -, hanem Európában máig az egyetlen olyan zenekar, amely valamennyi kubai és latin zenei stílusban otthonos.
 
Forrás: Mandel Róbert

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com