Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Moderntánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Moderntánc
Bulvár
Gomes az R-Go gidákkal táncolt
2011-07-26 14:03
 

Gomes, a Csillag születik táncosa még az esőt is elűzte az R-Go agárdi koncertjéről...

Szikora Róbert mindig meg tudja lepni közönségét: legutóbbi koncertjén, Agárdon a Csillag születik harmadik szériájának táncosát, Gomest "varázsolta" a színpadra. Az R-Go frontembere önmagához hűen igazi dzsungelhangulatot teremtett a koncerten. A zene mellett a látványra is adott, pálmafákkal és lenge öltözetű R-Go-gidákkal vette körül magát.
A hangulat fergeteges volt, a közönség pedig igencsak meglepődött amikor meglátta Go­mest. A táncos első pillanatra beleolvadt az együttesbe, mintha már ezer éve a csapat tagja lenne. Szikora Robi úgy érzi, a rajongói is elfogadták az újítást.

- Énekelt, táncolt, sőt a koncert elején még egy különleges felhőoszlató táncot is beépített a koreográfiájába, hogy ne essen az eső. Szerencsénk lett, mert az országban mindenhol zivatar volt, csak Agárdon nem. A közönségem is befogadta és elfogadta őt - mesélte a Blikknek Szikora Robi, aki élvezte a közös munkát Gomessel.

A táncoslány különleges koreográfiá­val kedveskedett a gidáknak, akik cserébe divattanácsadással halmozták el.
- A saját ruhámban érkeztem, nem illettem volna a dzsungeles közegbe, ezért a lányok átszabták a ruhámat, és rám aggattak mindent, ami a bőröndjükben volt, sőt még ki is festettek! - lelkendezett Gomes.
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com