Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Moderntánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Moderntánc
Bulvár
Magyar táncos Paris Hilton kedvence
2011-10-28 18:57
 

Paris Hiltont is elvarázsolta táncával Rákász Dániel, aki a német zenés táncszínház ünnepelt sztárjává nőtte ki magát az elmúlt években...

A Dirty Dancing című nagy sikerű előadás főszereplője a Berlinben eltöltött hosszú hónapok után most Oberhausenben mutatta meg, mire képes, és meglepő módon táncára az amerikai örökösnő is kíváncsi volt.

- Ez egy hatalmas színház, 1800 férőhellyel, ide költözött most a produkció, heti nyolc előadással. Most volt a premier, amelyen mindenki nagy meglepetésére Paris Hilton is megjelent. Testőrökkel vonult be, fotósok hada kísérte a VIP-részre. Eleinte teljesen elzárva, külön ült mindenkitől az embereivel, de aztán az előadás végén sikerült beszélgetnünk. Nagyon tetszett neki az előadás, engem is dicsért. Én meg profi módon megpróbáltam nem valami rajongó módjára reagálni - mesélte nevetve Rákász Dani, aki elárulta, az idei év első felét Amerikában töltötte, ahol a sok válogatás, színészi és táncóra mellett még két lehetőséget is kapott, szerepet kapott egy nyári színház két darabjában, a Chicagóban és a Józsefben.

- Több ezer dollárt költöttem arra, hogy képezzem magam, de úgy gondolom, hogy aki nem fektet be önmagába, az nem is jut egyről a kettőre. A célom, hogy egyszer a Broadwayen léphessek fel, és utána akár jöhet Hollywood. De ehhez nagyon sok munka kell, én azonban nem ijedek meg ettől!
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com