Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Hip-Hop Nyomtatóbarát verzió  
 
Hip-Hop
Bulvár
Szétesik a Csillag születik műsorból megismert April Project?
2011-06-09 22:11
 

Úgy tűnik két részre szakad az ország egyik legtehetségesebb tánccsapata, az April Project...

Hiába reménykedtek a Csillag születik döntője után, hogy együtt maradnak, a Blikk információi szerint két részre szakad az ország egyik legtehetségesebb tánccsapata, az April Project. A döntésnek leginkább anyagi oka van: ha tizenegyfelé osztják a fellépésekért kapott tiszteletdíjat, nem keresnek annyit, hogy abból tisztességesen megéljenek.
A napilap felhívta Szabó Tamás koreográfust, és megkérdezték, hogy igazak-e az értesülések.
- Ez egyelőre vészhelyzeti megoldás. A legtöbb szórakozóhely 4x5 vagy 5x5 méteres, tizenegyen nem férnének el a színpadon - magyarázta Szabó Tamás. - Persze anyagi okai is vannak annak, hogy így döntöttem. Túl sokfelé oszlana a pénzük, alig jutna valami nekik. Ez a döntés azonban nem jelenti azt, hogy soha többé nem látják már együtt a csapatot, a legközelebbi fellépésen mind a tizenegyen ott lesznek. És azon vagyok, hogy a jövőben is minél több közös szereplésük legyen. Egy öt- és egy hatfős csapat lesz. Nem barátság, és nem is tudás alapján dőlt el, hogy ki melyikbe kerüljön, hiszen mindannyian remek táncosok. Aszerint raktam össze a csoportokat, hogy látványos legyen. Az ötös csapatba egy, a hatosba pedig két lány került. Nem teszek különbséget köztük. Mindkettővel ugyanúgy foglalkozni fogok.

Az April Project széthullása leginkább azért szomorú, mert olyan volt, mint egy nagy család. Egy ország szurkolt nekik, hogy bejussanak a döntőbe, amikor kiderült, milyen komoly áldozatokat hoznak a sikerért. A Csillag születik zsűrije is őket tartotta a legjobbnak. Szabó Tamás szerint viszonylag jól fogadta a döntést a csapat.
- Felkészítettem őket arra, hogy így lesz. Tudják, hogy csak így lehetnek sikeresek. Mi is így csináltuk a Bad Boyzzal pár évvel ezelőtt - tette hozzá Szabó.
A jövőben mindkét gárda April Project néven fog fellépni.
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com