Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Tangó Nyomtatóbarát verzió  
 
Tangó
Események
Tango Latino a MOM Kulturális Központban
2012-01-17 21:38
 

2012. február 10-én egy igazán forró éjszaka vár mindenkire a MOM Kulturális Központban...

Egyedülálló tánc show premierre készül Kulik Johanna (Juanita) és Josip Bartulovic (Joselito) 2012. február 10-én a MOM Kulturális Központban. Az argentin tangó magyar királynője partnerével egy felejthetetlen dél-amerikai utazásra csábít mindenkit. A program fő vonala az argentin tangó, de két másik táncos párral együtt gondoskodnak arról, hogy a néző egy vérpezsdítő éjszakát élhessen át, magával ragadja a forró érzékiség, a hamisítatlan latin-amerikai hangulat.

A három táncospár: Josip Bartulovic és Kulik Johanna, Alexis Fernandez és Lamboni Anna Yumane, valamint Andrea Silvestri és Váradi Martina. Mindhárom pár a legmagasabb szinten műveli saját műfaját, ez is garancia arra, hogy változatos szórakozást biztosítson a világszínvonalú produkció. A 90 perces előadás közben a háttérképek, az autentikus zenék és a szenvedélyes táncok magukkal ragadják érzékeinket és egy különleges világba repítenek minket, miközben bepillantást nyerhetünk a latin-amerikai városok nyüzsgő, éjszakai forgatagába.

Josip Bartulovic és Kulik Johanna jelenleg Magyarországon a legsikeresebb argentin tangó táncos párosa, saját show műsorral és számos fantasztikus előadással büszkélkedhet. A legnagyobb sikerüket 2003-ban érték el, amikor Buenos Airesben az első argentin tangó világbajnokságon 180 pár közül három argentin pár mögött a negyedikek lettek. 10 évnyi közös szereplés után a színpadon olyan magas szintű harmóniáról tesznek tanúbizonyságot, amely minden alkalommal mélyen megindítja a nézőket elegáns érzékiségével, elfojtott szenvedélyével, vagy felhőtlen játékosságával.

Andrea Silvestri és Váradi Martina a latin versenytánc magyar bajnokai immár 4 éve. A páros 2006. január óta táncol együtt, számos nemzetközi versenyt nyertek, és 2010. végén már 15. helyen álltak a világranglistán. Technikai tudásuk a személyes kisugárzásukkal együtt a sikerük kulcsa.

Alexis Fernandez és Lamboni Anna Yumane az erotikával túlfűtött salsa irányzatok kiváló művelői. Mindketten nemzetközileg is elismert táncosok, akik számos színpadi fellépéssel büszkélkedhetnek. Nemrég tértek haza franciaországi turnéjukról, ahol a Mexikói Balett társulatával együtt léptek fel. Együtt fejlesztették ki és vitték sikerre a méltán híres, egyedi, temperamentumos tánc stílusukat.

Az előadás időpontja: 2012. február 10. 19 óra

Az előadás helyszíne: MOM Kulturális Központ Színházterem - Budapest, XII. kerület, Csörsz u. 18.
 
Forrás: Bata Kata

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com