Nyomtatás

 
  Moderntánc  
  Bulvár  
 
Magyar táncos Paris Hilton kedvence
2011-10-28 18:57

Nyomtatóbarát verzió


Paris Hiltont is elvarázsolta táncával Rákász Dániel, aki a német zenés táncszínház ünnepelt sztárjává nőtte ki magát az elmúlt években...

A Dirty Dancing című nagy sikerű előadás főszereplője a Berlinben eltöltött hosszú hónapok után most Oberhausenben mutatta meg, mire képes, és meglepő módon táncára az amerikai örökösnő is kíváncsi volt.

- Ez egy hatalmas színház, 1800 férőhellyel, ide költözött most a produkció, heti nyolc előadással. Most volt a premier, amelyen mindenki nagy meglepetésére Paris Hilton is megjelent. Testőrökkel vonult be, fotósok hada kísérte a VIP-részre. Eleinte teljesen elzárva, külön ült mindenkitől az embereivel, de aztán az előadás végén sikerült beszélgetnünk. Nagyon tetszett neki az előadás, engem is dicsért. Én meg profi módon megpróbáltam nem valami rajongó módjára reagálni - mesélte nevetve Rákász Dani, aki elárulta, az idei év első felét Amerikában töltötte, ahol a sok válogatás, színészi és táncóra mellett még két lehetőséget is kapott, szerepet kapott egy nyári színház két darabjában, a Chicagóban és a Józsefben.

- Több ezer dollárt költöttem arra, hogy képezzem magam, de úgy gondolom, hogy aki nem fektet be önmagába, az nem is jut egyről a kettőre. A célom, hogy egyszer a Broadwayen léphessek fel, és utána akár jöhet Hollywood. De ehhez nagyon sok munka kell, én azonban nem ijedek meg ettől!
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk© 2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu