Nyomtatás

 
  Versenytánc  
  Tánctáborok  
 
Nyári tábort tervez?
2010-11-23 13:02

Nyomtatóbarát verzió


Nyári balatoni tánctábort terveznek? Egy nagyszerű lehetőséget kínálunk tánciskolák, táncklubok számára, a déli-part barátságos településén, Balatonbogláron. A település tágas stranddal (ingyenes), fövenyes partszakaszokkal, virágos parkokkal és nem utolsó sorban messze híres borokkal, történelmi emlékekkel várja a táborozókat.

Az elhelyezés a Balaton-partjától 700 méterre található, színvonalas három, és 6 ágyas zuhanyzós, telefonnal rendelkező szobákkal, díszparkkal, társalgóval, tv-szobával, modern légkondicionált étkezővel rendelkezik. Szintenként társalgó és melegítő konyha. A helyszínen szauna díjmentesen vehető igénybe.
Táncóráknak, foglalkozásoknak 400 méteres körön belül bérelhető kedvező feltételekkel tükrös-parkettás terem (270m2, oszlopok nélkül), kisebb tükrös terem, valamint műanyag borítású sportcsarnok is. A tábor programját kulturális programok, esti bulik (helyben buli-terem), hajókirándulások színesíthetik. Legyen Élmény a Tánctábor!

Érdeklődni lehet a balatonboglar@edzotaborok.hu e-mail címen, vagy a +36 30/309-5286 telefonszámon. Várjuk érdeklődését!
 
Forrás: edzotaborok.hu
További információk: Balatonboglár Tánctáboroknak


TV helyiség

szoba

szauna


© 2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu