Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Bulvár
Jennifer Grey tánca nem volt piszkos!
2010-11-24 18:06
 

Jennifer Grey Derek Hough oldalán megnyerte a Dancing With The Stars 11. szériáját...

Jennifer Grey egy táncos filmnek köszönheti, hogy a világ megismerte a nevét. 1987-ben Patrick Swayze tanítgatta táncolni a Dirty Dancing című nagysikerű filmben. Akkor a film zárójelenetében mindenki őket ünnepelte.
23 évvel a film után az 50 éves színésznő újra táncolt, de még hogy!

Az Egyesült Államokban már a 11. évadnál tart a nálunk Szombat Esti Láz címen futott, 3 sorozatot megélt táncos műsor. Hétről-hétre milliók nézték a tengerentúlon a sztárok és neves táncos partnereik teljesítményét. Jennifer Greynek olyan ellenfelei voltak, mint a "vízimentő" David Hasselhoff, az énekes Sting, a Grammy-díjas énekes Brandy, a színész, rapper Kyle Massey vagy Sarah Palin konzervatív politikus lánya, Bristol Palin. A két utóbbi hírességgel kellett megküzdenie a döntőben a végső győzelemért.
A színésznő remek partnert kapott Derek Hough személyében, hiszen a 25 éves táncos a 7. szériát Brooke Burke-kel, az előző, 10. szériát pedig Nicole Scherzingerrel az oldalán megnyerte.
Nos, az utolsó három héten (kétszer holtversenyben) és a döntőben is őket látta legjobbnak a zsűri és a nézőket is meggyőzték a tánctudásukról, így ők emelhették magasba a győzelemért járó trófeát.

Így táncolta Jennifer Grey és Derek Hough a paso doblét a döntőben: 
Forrás: Tánchírek
Képek forrása: Facebook

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com