Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Bulvár
Jáksó táncolni szeretne
2007-04-27 14:28
 

A Heti Hetes műsorvezetője szegediként az ország legnagyobb májusfájához járul, hogy szülővárosa szalagját felakassza rá. Abban is reménykedik, hogy a Hősök tere táncházában megtanulhat pár tánclépést, ami azért is illene neki, mert a bulvár lapok szerint nemrég még Südi Iringóról álmodozott.

- Soha nem voltam az a nagy csajozós fajta, nem mertem volna én egyetlen lánynak sem májusfát állítani a kertjébe, biztos kaptam volna! – meséli a nagy dumás Jáksó. – Idén viszont nagy megtiszteltetés ért: felkértek, hogy a Hősök terén állított hatalmas májusfára akasszam fel Szeged nemzetiszínű szalagját, csakúgy, mint a többi településről érkezők. Magyarország összes városából, községéből hoznak szalagot ide május elsején, s én is csatlakoztam a mozgalomhoz.

Jáksó nosztalgiával emlékszik gyerekkora május elsejéire. Édesapjával ment ki a szegedi ligetbe, miközben édesanyja finomságokat sütött otthon.

- Minden évben apámmal ketten kimentünk, s virslit ettünk, meg körhintáztunk. Felvonulni is voltunk természetesen, lévén hogy apám vállalatigazgató volt. Hatalmas zászlókat cipeltem! Nagyon jó élményeim vannak a május elsejékről, ezért is vállaltam örömmel, hogy felakasztom Szeged szalagját. Meg persze érdekel, hogy esetleg engem is megtanítanak néptáncolni este, a táncházban, ugyanis ritka botlábam van.


 
Forrás: Juhász Regina

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com