Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Step tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Step tánc
Bulik és Bálok
Újra Táncest a Mizuval!
2007-04-27 13:14
 

2007. május 6-án 18 órától a MIZU TÁNCKLUB szervezésében, a legkülönbözőbb táncműfajokat és határterületeiket is magába foglaló, egész estés táncelőadást tartanak az Erzsébetligeti Színházban.

A XIII. kerület Csanády u. 7. szám alatt működő, jó hangulatú, barátságos légkörű MIZU Táncklub szervezői 2005-ben tartottak már egy hasonló rendezvényt, s mivel minden várakozást felülmúlóan jól sikerült, idén ismét hozzáláttak a szervezéshez.

A műsorban 10 műfaj (hastánc, flamenco, jazztánc, swing, sztepp, boogie woogie, hip-hop, capoeira, standard- és latintánc) mutatkozik be.
Az est legfontosabb szereplői a MIZUba járó amatőr táncosok, akik ez alkalommal egy kedélyes előadás keretében tanáraikkal (köztük olyan neves személyiségek, mint Bóbis László és Bakó Gábor) együtt mutatják meg megszerzett tudásukat szeretteiknek, barátaiknak és a tánc iránt érdeklődőknek, valamint kipróbálhatják, milyen színpadon, reflektorfényben táncolni.
A tervek szerint, az este befejezéseként közös tánccal, fesztelen hangulatú bulival ünneplik meg az eseményt mind a fellépők, mind a közönség tagjai.

Idén a táncest kiegészítéseként ismét nem kevesebbre vállalkoztak a program megvalósítói, minthogy egy helyen egy időben Budapest valamennyi tánciskolájának bemutatkozó anyagát összegyűjtik, kínálatukat felvonultatják. Kezdeményezésükkel a kütyü tánciskolák és klubok együtt gondolkodó és munkálkodó gépezetét szeretnék mozgásba hozni, mert céljuk - egy minél szélesebb kört érintő táncközösség kialakulása - közös.
A meghívottak között lesznek tánckellék-készítők és forgalmazók (ruha, cipő stb.), táncos újságok, magazinok, weboldalak, társastáncos szórakozóhelyek is. A találkozás hasznos a szakma képviselőinek, a széles választék pedig kellemes meglepetés a vendégeknek, a táncok iránt érdeklődőknek.


A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!

Jegyek 1300Ft-ért kaphatóak:
- MIZU Táncklub (XIII. ker., Csanády u. 7.)
Tel: 20/927-5577, 1/350-1890
E-mail: klub@mizu.hu
Web: www.klub.mizu.hu
- Erzsébetligeti Színház (XVI. ker., Hunyadvár u. 43/b)


 
Forrás: Rózsavölgyi Barbara - MIZU Klub

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com