Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Bulvár
Tömegsikert aratott a köztéri táncház
2007-05-04 15:03
 

Teljesült Keleti Andrea terve, hogy százezrek táncoljanak május elsején a Hősök terén.

A Szombat esti láz második szériájának győztese nem csak májusfát szalagozott családjával május elsején, hanem táncbemutatókat is vezényelt, és hatalmas tánctanítást rendezett a Hősök terén felállított színpadon. Ugyan azt sem ő, sem a Szombat esti láz másik fellépő táncosa, Dudás Tibor nem tudta elérni, hogy a téren minden jelenlévő táncra perdüljön, a táncos kezdeményezés sikere azonban így sem maradt el.

A szervezők hivatalos közleményei szerint mindegy 100 ezer ember vett részt a hősök terén rendezett programokon, melyeket a számos fellépő, és különféle stílusú táncok tanítása után Rúzsa Magdi koncertje, és hatalmas tüzijáték zárt le.

A már javában a hétvégi latin ranglista versenyre készülődő Keleti Andrea sikeresnek ítélte az eseményt. Úgy látta, hogy legalább százötven pár keringőzött vele, és férjével a tánctanítás során, de sokan szólóban követték az instrukcióit, illetve számos más stílus képviselői is tanították a közönséget. A nap során tizenkét alkalommal állítottak kisebb májusfákat az ország májusfájának kikiáltott 14 méteres fa körül, melyek mindegyikét néptáncosok, és persze a közönség aktív részvételével, és táncokkal "varázsoltak meg" a néphagyományokat követve. 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com