Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Jégtánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Jégtánc
Televízió
Új táncos műsor indul az Magyar Televízióban
2007-06-14 09:00
 

Az Experidance világhírű társulatának közreműködésével mutatja be a Magyar Televízió a tánckultúra sokezer éves múltját. A június 14-én kezdődő sorozat csütörtök esténként látható az m1-en.

Híres televíziós-filmes személyiségek gyermekeinek közös munkájaként kerül a magyar közszolgálati televízió képernyőjére a tánckultúra története. Román Sándor és az Experidance táncos munkásságát kiegészítve Torday Teri lánya, Horváth Lili főszereplésével, Juszt László fiának, Juszt Balázsnak a rendezésében önti filmszerű formába a vágó Makk Lili és Jancsó Dávid, akik Makk Károly lánya és Jancsó Miklós fia. A sorozat operatőre pedig Spáh Károly, az egykori családi szappanopera, a Familia kft ikerpárjának egyik tagja.

A tizenkét részből álló, epizódonként 25 perces tévésorozat fél tizenegy és éjfél között lesz látható csütörtök éjszakánként. Az első adást június 14-én vetíti a csatorna. A műsorról egy hete a Nap Keltében beszélgettek az alkotók, az új műsor sok bejátszásával színesítve a beszélgetést, mely a Magyar Televíziónak köszönhetően a lejátszás gombra kattintva alább megtekinthető.
 
Forrás: Völgyi Attila
Képek forrása: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: A Magyar Televízió eredeti híre a műsorról


Experidance a Budapesti Búcsún

Experidance - Nagyidai Cigányok

Experidance az Apassionatában

Experidance az Apassionatában
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com