Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Musical Nyomtatóbarát verzió  
 
Musical
Bulvár
Tanítványaikat küldik harcba a Csillag születik volt versenyzői
2011-03-22 15:46
 

A Csillag születik korábbi versenyzői tanítványaikkal indulnak az új szériában...

Az első szériában megismert Black Time vezetője, Ódor Dániel egy gyermektánccsoportnak koreografált, míg a Bad Boyz-os Szabó Tamás fiatalokból álló csapattal érkezett.

– A kolléganőm, Pálmai Kati tanítványaiból áll a No Comment, én pedig a koreográfiát készítettem nekik – mesélte Dani, aki a Black Time-ban való feltűnése óta dolgozott már az RTL Klub műsoraiban. – Én voltam az X-Faktor egyik koreográfusa, így nem annyira távoli dolog részt venni egy ilyen műsorban. De a gyerekek nagyon élvezik. Ők még nagyon tiszták, a tánc élvezetéért csinálják. Éppen ezért sokat vacilláltunk Katival azon, hogy nevezzünk-e a Csillag születikbe, de végül megtettük – tette hozzá a táncos.

Ódor Dánielhez hasonlóan a Bad Boyz egyik tagja, Szabó Tamás is új szerepben méretteti meg magát a tehetségkutatóban.
– Nekem van egy tánciskolám, az ottani tanítványokból egy nyári táborban állt össze az Appril Project. A 11 fiatalból tízen elvált szülők gyerekei, vagy valamelyik szülőjük nem él, így nagyon szeretetéhes kis csapatról beszélünk, amelynek a tagjai nagyon tehetségesek – mesélt tanítványairól az egykori rosszfiú, aki persze a zsűri figyelmét is szerette volna felhívni arra, hogy ehhez a dologhoz neki köze van, így egy cseles megoldással a nagy sikerű fiúcsapatot is belevette a koreográfiába.
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk
További információk: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com