Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Továbbképzés » Ír tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Ír tánc
Továbbképzés
Új ír tánciskola Budapesten
2007-06-23 10:00
 

Megnyitotta kapuit a Blackbird Irish Dance School, amely az Ír Táncszövetség - An Coimisiun Le Rinci Gaelacha - által regisztrált magyar tánctanárok által vezetett tánciskola.
A professzionális, új iskola – módszertanilag és tanárai képzettségét tekintve – megfelel a hivatalos nemzetközi követelményeknek: Tihanyi Andrea és Zimborán Gábor tanárok, akik versenyeztek és felléptek-fellépnek különböző show-kban, szigorúan magasszintű stílus- és technikai ismeretet adnak át tanítványaiknak.
Mindketten TCRG tanári státusszal rendelkeznek, így tánciskolánk - az elsőként nyilvántartásba vett magyarországi ír sztep tánciskola, a Ronan Morgan School mellett - szervezhet hivatalos bajnokságokat és ír táncvizsgákat Magyarországon, tanulóink részt vehetnek nemzetközi versenyeken, így aki nálunk tanul, valódi lehetőséget kap a versenyzésre, a biztos szakmai alapok elsajátítására, amelyekre bárhol, bármikor biztosan építhet.
A műkedvelő tánciskolákban erre eddig nem nyílt lehetőség, így iskolánk igyekszik pótolni ezt a hiányt, együttműködve természetesen a tehetségeket felkaroló és az ír táncot megszerettető oktatói műhelyekkel.
Szorgalmas és ügyes tanítványaink akár fellépőkké is válhatnak a Társulatban!
A tánciskola júliusi és augusztusi workshopjairól további információk a honlapunkon találhatók.
 
További információk: Blackbird Irish Dance School

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com