Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Salsa-Mambo Nyomtatóbarát verzió  
 
Salsa-Mambo
Bulvár
Táncoló teniszezők
2011-03-25 14:08
 

Rafael Nadal és Novak Djokovics Bogotában perdült táncra 15 ezer ember előtt egy bemutatómérkőzés után...

Indian Wellsben a döntőben mérkőzött meg egymással a két világklasszis teniszező, Rafael Nadal és Novak Djokovics, majd egy nappal később bemutató meccset játszottak egymással Kolumbiában, ahol különleges produkcióval rukkoltak elő.

A mókázásra mindig kész Djokovics a közönség soraiból lehívott magához egy csinos hölgyet, akivel profi táncolásba kezdett, majd nem bírta ki, hogy Nadalt is rá ne vegye egy kis salsázásra. Rafa ebben a műfajban nem volt olyan profi, mint a teniszben, úgyhogy ezt a versenyszámot egyértelműen ellenfele nyerte. A produkcióról videó is készült, így a rajongók is megnézhetik, hogy hogyan teljesített a kedvencük a számára idegen műfajban.A teljes cikk ide kattintva olvasható el.
 
Forrás: Bulvársport
További információk: Bulvársport

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com