Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Disco- és Show tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Disco- és Show tánc
Bulvár
Benkő-tánc a Moszkva téren
2011-03-29 20:38
 

A Moszkva téren táncolt fényes nappal Benkő Dániel, amivel nem kis feltűnést keltett...

A Moszkva téri egyik villamosmegállóban perdült táncra fényes nappal Benkő Dániel. A lantművész a legnagyobb forgalomban örvendeztette meg a járókelőket különleges, hétköznapinak nem mondható mozgásával. Benkő Dániel gitárzenére hol egyedül, hol pedig az utca emberével táncolt a Moszkva téren. A zenét egy fiatal gitáros szolgáltatta, aki mellett a művész nagyon ráérzett a ritmusra, mindent beleadott a táncba.
- Egy perc alatt képes vagyok felhívni magamra a figyelmet. A Moszkva téren táncoltam, mert ez amúgy is a szívem csücske. Régen sok kedves munkást sikerült felcsípnem itt, szóval elég otthonosan éreztem magam, kicsit sem volt idegen a környezet – mesélte Benkő Dániel, aki elárulta azt is, hogy egy zenészpalánta klipjét forgatták a forgalmas helyszínen. - A Viva Tv hívott fel, és kért meg arra, hogy szerepeljek ennek a fiúnak a klipjében. Megmondom őszintén, nem lepődtem meg, mert engem imádnak a tinédzserek!
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk
További információk: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com