Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Musical Nyomtatóbarát verzió  
 
Musical
Televízió
A Társulat megkezdi a felkészülést
2007-08-19 16:09
 

Augusztus 20-án indul egy éves útjára a Társulat című tehetségkutató műsor a Magyar Televízió képernyőjén. A rendkívüli új kezdeményezés során nem egy-egy tehetséges fiatalt keres majd a zsűri, hanem A Társulatot.

Azt a rátermett előadóművészekből szerveződő stábot keresi a zsűri, az élen Szikora János rendezővel, és Alföldi Róbert művészeti vezetővel, akikkel egy év múlva, 2008. augusztus 20-án színpadra állhat majd az új szereposztású István a király rockopera. Az addigra kereken huszonöt éves rockopera töretlen sikertörténet a magyar zenében, és színjátszásban. A művet közel két és fél évtizede alkotta meg a Szörényi-Bródy szerzőpáros, és dallamaik népszerűsége mit sem kopott az eltelt majd negyed század alatt.

Mivel a hagyományos tehetségkutató műsorokkal ellentétben nem csupán egyetlen győztes kiválasztása a cél, hanem egy már jól ismert darab főbb szerepeire keresik a legrátermettebb előadókat, az ítészek között helyet foglal Keveházi Krisztina, a Nemzeti Balett magántáncosa, Szulák Andrea előadóművész, Kocsák Tibor zeneszerző, és Lévai Balázs kreatív vezető is. A döntés azonban most is a közönség kezében lesz, akik Interneten, és SMS-ben is szavazhatnak majd a résztvevőkre, megítélve ezzel kezdeti képességeiket is, és a műsor során látott fejlődésüket, tehetségük alakulását.

A közel egy milliárd forintos költségvetésű szuperprodukció jóval több egyszerű televíziós vetélkedőnél. Az augusztus 20-án bemutatkozó adásban a sorozatban menetét ismerhetik meg a nézők, amit aztán harminc adáson keresztül kísérhetnek figyelemmel a képernyőn, és végül egy év leforgása után a kiválasztott Társulat színpadra lép a Budapest Sportaréna többtízezres közönsége előtt, hogy előadja a jubileumi István a király rockoperát, majd országjáró turnéra induljon az új produkció.
 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: A Magyar Televízió honlapja


Az alkotópáros: Szörényi Levente és Bródy János

A szerzők és a zsüri
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com