Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Tangó Nyomtatóbarát verzió  
 
Tangó
Bulvár
Czene titokban veszi el kedvesét
2007-09-29 02:40
 

Beérett egy szép szerelem: Czene Attila (32) és Bánhidi Petra (27) ma délután egy fővárosi templomban kimondja a boldogító igent. Információink szerint a Szombat esti láz első szériájának győztes párja háromszáz vendéget vár a nagy eseményre, a már szűkebb körűre tervezett fogadást egy hajón tartják

Mesébe illően kezdődött, és mesébe illően teljesül be Czene Attila olimpiai bajnok úszónk és Bánhidi Petra világbajnok argentintangó-táncos szerelme. A fiatalok egy uszodában találkoztak először, s Petra azt sem tudta, ki ez a helyes, udvarias fiú, aki nagy bátran megszólította a medencénél. A szimpátiából hamar mély érzelmek lettek, de Petráék nem kapkodták el.

Nem költöztek össze, nem ugrottak fejest a házasságba, kivárták, hogy érzelmeik bizonyossággá érjenek. A tavaly tavasszal rendezett Szombat esti láz első szériája még közelebb hozta őket egymáshoz, hisz a felkészülés miatt immár nem csak az éjszakákat, de nappalaik minden percét is együtt töltötték. Attilában egyre inkább érett az elhatározás: megkéri Petra kezét.

- Tudtam, hogy talán már egy éve várja az eljegyzést, de mostanáig nem szántam el magam - mesélte a Blikknek épp egy éve az úszó. - A születésnapján mindkettőnket meghívtak egy medenceparti rendezvényre. Egy óvatlan pillanatban a kisujjamra húztam a jegygyűrűt, majd félrecsaltam a vízesés alá, ahol négyszemközt az ujjára húztam.

Czenéék akkor hagyományos lánykérést is terveztek, amelynek során az úszó édesapja elmegy a lányos házhoz, és annak rendje és módja szerint kikéri Petrát. Sőt az esküvőt is a régi szokások szerint tervezték, menyasszonytánccal és menyecskerablással. A párnak fontosak a hagyományok, ezért döntöttek úgy, hogy az esküvőig nem költöznek össze. Az új házba, ami közös otthonnak épült, azonban már a gyerekek is jöhetnek.

- Petra kiölte belőlem a féltékenységet, pedig régebben ez az érzés keserítette meg a kapcsolataimat - mondta tavaly decemberben Czene. - De Petra soha nem adott okot a féltékenységre, s ma már ilyesmi eszembe sem jut. Mi már összetartozunk.

Blikk-információ 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: Cikk a Blikk honlapján

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com