Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Hastánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Hastánc
Bulik és Bálok
Eltelt egy év, ismét közeleg a NEW YORK BÁL!
2007-10-24 08:44
 

2007. november 24-én immáron tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a New York Bál, a második kerületi Móricz Zsigmond Gimnáziumban. A rendezvény jelentős múltra tekinthet vissza, hisz több ezer ember, számos tehetség és világhírű fellépők fordultak meg a bál dísztermében az elmúlt években...

Az est folyamán fellépnek a tánciskola versenytáncos párjai, összemérik tudásukat a még tanuló táncosok, valamint bemutatóznak a kezdősök és a senior csoportok is.

Természetesen nem múlhat el bál sztárvendégek nélkül. Idén a fülbe mászó dallamairól már jól ismert Szekeres Adrien, valamint a 2007-es spanyol latin bajnok páros Edgar Marcos és Tóth Orsolya készül felejthetetlen produkcióval.

A nyitótáncra 19.00-kor kerül sor, a New York Tánciskola Senior Hobby tánccsoportja adja elő a Bécsi keringő formációjukat.
Őket előbb a bemutatók, majd a házi verseny követi, ami a legtöbb párnak az első komolyabb megmérettetést jelenti, ezért nagy odaadással készülnek már hetek óta.

A versenyek után Szekeres Adrien, Edgar Marcos és Tóth Orsolya közösen lépnek színpadra, egy igazi latin-amerikai show-val kedveskedve a közönségnek. A sztárok együtt és külön-külön is megcsillogtatják tehetségüket.
A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is meghívtuk a "Kyra és a Nílus Gyöngyei" hastánccsoportot. „Tropical Dream!” – idén ezt a címet kapta hastánc előadásuk, mellyel igazi karibi hangulatot varázsolnak a színpadra.


Kovács László és Kelemen Erika
„Kubai Láz” – című latin-amerikai show-val lépnek fel Kovács László és Kelemen Erika „A” osztályos versenytáncosok.

A bálkirály és bálkirálynő választást, ami éjfélkor esedékes, „Salsa Evolution” című bemutató követi, melyet Palásthy György és Takács Ibolya a New York Tánciskola „B” osztályos versenyzői adnak elő.

Palásthy György és Takács IbolyaBudai László és Glozt Mária
„Idén betekintést nyerhetünk az Argetin Tangó világába a kétszeres Argentin Tangó világbajnok Budai László és Glotz Mária segítségével.

"El Sentir"-című latin-amerika show-t mutatja be Hasznosi Kolos és Gál Szilvia a New York Tánciskola "A" versenytáncosai.

Hasznosi Kolos és Gál Szivia


A számos program, fellépés és bemutató között természetesen továbbra is a táncé a főszerep. Az előbbiért a vendégek felelnek, míg utóbbit idén is Dj Adalberto szolgáltatja.
Felcsendülnek majd a legkedveltebb latin, standard és salsa zenék, így mindenki megtalálhatja majd a számára kedveset.

Az elmúlt néhány alkalommal a média is megjelent a bálon, idén sem lesz ez másként. Több kereskedelmi csatorna, valamint a Duna Televízió is elhozza kameráit, hogy megörökítsék az este minden fontos momentumát.

A szervezők, mint minden évben, idén is igyekeznek felülmúlni az előző bál pompáját, ám ez alkalommal nehéz dolguk lesz, mivel a tavalyi New York Bál rendkívül fényűzőre sikerült. Mindenesetre úgy nyilatkoztak: „Idén számos olyan ötlet is megvalósul, amire legutóbb nem volt lehetőség. A fényekért és dekorációért külön stáb felel, így biztosan nem szenvedünk majd hiányt semmiben!”

Száz szónak is egy a vége: nagy a készülődés és még nagyobb a lelkesedés. Ha csak a tavalyi bál színvonalát eléri az idei, már akkor sem lehet okunk panaszra, márpedig a cél nem más, mint annak túlszárnyalása!
A jelek szerint ezt sem fogjuk egykönnyen elfelejteni…


További részletek:

Időpont: 2007. november 24. szombat - kapunyitás 18:00
Helyszín: Móricz Zsigmond Gimnázium (Budapest, II. ker. Törökvész út 48-54.)
Megközelítés: a Batthyány térről a 11-es autóbusszal, 13. megálló
Információ, jegyrendelés: 1/246-5738, 20/330-8425, info@newyork.hu

Meghívó ára: elővételben 3.000 Ft, a helyszínen 3.500 Ft.

A meghívók az alábbi helyszineken elővételben kaphatók:

1. Jókai Mór Általános Iskola
Budapest, VIII. Köztársaság tér 4.

2. Somogyi Béla Utcai Általános Iskola
Budapest, VIII. Somogyi Béla u. 9-15.

3. Madách Imre Gimnázium
Budapest, VII. Barcsay u. 5.

Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben!

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!


 
Forrás: Kulifai Gergő és Bíró Laura
További információk: New York Tánciskola


XVI. New York Bál plakát
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com