Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Egyéb » Népek táncai Nyomtatóbarát verzió  
 
Népek táncai
Egyéb
Csütörtöktől modern tánc világbajnokság Veszprémben
2011-06-19 17:55
 

2011. június 23-26. között rendezik meg Veszprémben a Modern Táncsportok világbajnokságát...

Tíz nemzet mintegy kétezer táncosa verseng a világbajnoki címekért csütörtöktől Veszprémben. Június 23-án, csütörtökön este hét órakor ingyenes gálaműsorral kezdődik a világbajnokság. Péntektől vasárnapig összesen 889 versenyszámot mutatnak be az Aréna színpadán a versenyzők, délelőtt a gyermekek, délután pedig a junior és felnőtt csapatok mutatkoznak be.
A szervezők biztosak benne, hogy minden látogató megtalálja a számára legszórakoztatóbb táncstílust, hiszen többek között olyan műfajokat nézhetnek meg, mint a break, funky, techno, disco dance, hip-hop, vagy éppen a caribi/latin show. Szombaton délután a program részeként Nemzetközi Amatőr Táncgálát is tartanak.

A négy nap alatt tíz ország 86 egyesülete verseng a veszprémi Arénában, a környező országok képviselői mellet érkeznek táncosok Angliából, Moldáviából, Lengyelországból és Oroszországból is, de a legtöbb versenyzőt a házigazda Magyarország akkreditálta.

A megnyitó gálára ingyenes a belépés, a versenynapokra a belépő gyerekeknek 12 éves korig 1.000, felnőtteknek 1.500 forint. A háromnapos bérlet 3.000 forintba kerül, ami korlátozott számban megvásárolható a szervező Szépország Rendezvényiroda munkatársainál, valamint a Veszprém Aréna jegypénztárában.
 
További információk: Modern Táncsport Világbajnokság

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com