Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Hastánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Hastánc
Bulvár
A szépségkirálynők-jelöltek inkább ne táncoljanak
2011-07-06 23:16
 

A TV2 Szépségkirálynő című műsorába jutott 24 lány megpróbálta bebizonyítani, hogy nem csak külsejével tud érvényesülni...

A lányok egyhetes felkészítő táborban vesznek részt, ahol nemcsak a koreográfiát és a műsorokat gyakorolják be, de négy házi versenyen is részt kell venniük. Ezek győztesei védettséget kapnak, ők már biztos részt vehetnek a július 14-i döntőn.

Ezúttal nem brillíroztak a szépségek, a legtöbb mutatvány inkább megmosolyogtatta a zsűrit és a nézőket. Legtöbben a tánccal próbálkoztak, de hiába. Volt olyan is, aki közgazdasági ismereteivel próbált elismerést kicsikarni a zsűriből. Az ítészek azonban a legtöbb produkcióra csak minimális pontot adtak, és mindössze pár lány kapott tényleges elismerést. Végül úgy döntöttek, hogy a legjobb öt produkció közé Siha Edinabűvész mutatványa, Szabó Dóra balett előadása, Szentiványi Szandra éneke, Frits Patrícia ritmikus gimnasztika gyakorlata, valamint Regős Lili balett paródiája kerülhet be. A közönségtől a legnagyobb tapsot a hattyú halálát újra gondoló Lili kapta.

- Igazából se táncolni, se énekelni, se bűvészkedni nem tudok, így maradt a paródia. A barátaimmal dugtuk össze a fejünk, hogy kitaláljuk, mit adjak elő. Egy videó adta az ötletet, így találtuk ki a hattyú halálának újragondolt bemutatását. Beszereztünk egy tüllruhát, amelynek a szoknyájába kacsatollat tömtünk. Miközben a színpadon "haldokoltam", a lehulló tollak még drámaibbá tették a hatást - nevetett a produkció bemutatása után Regős Lili.

A produkcióról készült rövid videó ide kattintva megtekinthető.
 
Forrás: Blikk
További információk: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com