Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Disco- és Show tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Disco- és Show tánc
Bulvár
Utcai táncos lett Dér Heni
2011-08-11 20:12
 

Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője a Deák téren tánccal szórakoztatta a járókelőket...

Meglepő dolgot tett Dér Heni. A Sugarloaf gyönyörű énekesnője Budapest egyik leglátogatottabb közterületén, a Deák téren lejtett táncot, fényes nappal. Henit még az sem zavarta, hogy több ember megállt bámészkodni.
Az énekesnő sárga ruhás hostessek gyűrűjében mutatta meg a magyar és külföldi járókelőknek, hogy nemcsak a színpadon, hanem akár a Deák téren is szíves örömest szórakoztatja a közönséget, legfőképp azért, hogy maga szórakozzon. Dér Heni igazi nő, még egy nagy méretű sárga dzsekiben is kitűnt szépségével a tömegből.

- Külföldön tudják, hogyan kell megszínesíteni a hétköznapokat. Gyakran szerveznek például közös táncokat, a legmegdöbbentőbb helyekre. A közös koreográfiát pedig az interneten vírusszerűen terjesztik. Azoknak viszont, akik csoportosan szeretnék megtanulni a lépéseket, buli keretén belül próbákat tartanak. Táncolnak egyet, majd mindenki megy a dolgára – mesélte Dér Heni, aki szerint az emberekre jó hatással van a tánc és a zene.

- Szerintem ritmus nélkül élni sem lehet, egész életünk során jelen van, csak kérdés, hogy ki, mire használja. Minden őrültségben, és ötletes dologban benne vagyok, ezért nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy 2011. szeptember 3-án nálunk is lesz egy közös tánc a Vörösmarty téren, délután 15 órakor. Én már arra gyúrok, tanítom a járókelőknek a közös koreográfiát! – árulta el Dér Heni, miközben táncra buzdította a körülötte álló érdeklődőket.

Az énekesnő együttese, a Sugarloaf lesz a Lipton Ice Tea A Nagy Közös Tánc főszereplője, ugyanis az összegyűlt tömeg, többek között az ő Barbie című dalukra fogja ropni.
- Légy pozitív! Ez a mottónk, ezzel lehet keresni bennünket a Facebookon is. Én is pozitív vagyok, és szeretném ezt az életérzést átadni mindenkinek, ezért élvezem, hogy megtáncoltathatom az embereket. A tánc összehozza az embereket, és ez az összetartás szerintem nagyon hiányzik Magyarországon – mondta el az énekesnő, majd leszólított egy külföldi csapatot.
 
Forrás: Juházs Zsófia

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com