Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Népek táncai Nyomtatóbarát verzió  
 
Népek táncai
Események
Újra Tánciskolák Éjszakája
2011-08-16 16:21
 

2011. szeptember 9-én immár második alkalommal várnak mindenkit tárt kapukkal Magyarország tánciskolái, teret adva tánc iránti szenvedélyednek...

Kóstolj bele a különféle táncstílusokba, hiszen megint lesz salsa, hip-hop, hastánc, argentin tangó, modern tánc, charleston, boogie-woogie, dance aerobik, showtánc, swing, társastánc /latin és standard) vagy a mostanság népszerű zumba és reggaeton.

Sőt idén a rendezvény záróakkordjaként Budapest szívében, egy központi helyen rendezett Afterpartyn ott lesznek mindazok, akik hozzád hasonlóan szeretnek táncolni, imádják az életet, a bulit, a showt. Többek között ott lesz a Tánciskolák éjszakája házigazdája Csonka András, a hazai legjobb versenytáncosok, részt vehetsz a különféle táncstílusok alapjainak elsajátításban, de ha kedved van akár amatőr táncverseny keretében is megmutathatod a tudásod.

2011. szeptember 9-én, a Tánciskolák Éjszakáján lehetőséged lesz, hogy táncoktatásokon vegyél részt, kipróbálhass különféle irányzatokat, megízlelhesd a tánciskolák pörgő hangulatát, megtekinthess profi táncbemutatókat, 30-40-50%-os tánctanfolyam-kedvezményekre tehess szert, ismerkedj, barátkozz, hogy jól érezd magad!

A táncban való jártasság hiánya nem lehet akadály, ez az éjszaka elindít a parkett ördögévé válás útján.
De ha próbálkoztál már különféle táncstílusokkal, viszont még nem jutott idő valamennyire, most aztán bővítheted repertoárod!

Egy biztos, ezen az éjszakán senki sem árul majd petrezselymet!

További információk és tavalyi élménybeszámolók az esemény honlapján a www.tanciskolak-ejszakaja.hu portálon.
 
Forrás: Tánciskolák éjszakája
További információk: Tánciskolák éjszakája

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com