Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Jégtánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Jégtánc
Bulvár
Karsai Zita levetkőzött!
2007-12-18 23:42
 

Karsai Zita igazi bombanő, mégis elkerüli a szerelem. Állítása szerint állandóan csalódik, ezért ő is sokkal óvatosabban közelít már a férfiakhoz, akik újra megcsodálhatják formás idomait. A táncoslány ugyanis megmutatja bájait a most megjelenő Playboy magazinban, amelyeket a holnap megjelenő Blikkben is megcsodálhattok.

Újabb pikáns fotósorozat elkészítésére vállalkozott Karsai Zita, a Megatánc és a Sztárok a jégen cserfes szereplője. A táncosnő a nyuszis magazinnak dobta le a ruháját, de saját bevallása szerint most sokkal művészibben, mint legutóbb, amikor az internetre felkerültek egy fotós által korábban készült képek.

– Nekem az volt a fontos, hogy a képek ne csak legyenek, hanem szóljanak is valamiről, legyen mondanivalójuk. Annyi a változás, hogy most nem mindent mutatok meg. De ez nem baj, hiszen a mindent már úgyis mindenki látta – viccelődött a lány, aki semmit nem vesztett jókedvűségéből. Pedig a sok munka és a műsorbeli sikerek ellenére sem teljes az élete. Hiányzik ugyanis belőle a szerelem.

– Nincs kedvesem, tényleg! Bár be kell vallanom, voltak viszonyaim az utóbbi időben, de egyikből sem lett szerelem. Az az igazság, hogy annyit csalódtam, hogy már automatikusan, szinte ösztönösen beindulnak a védekező mechanizmusok. Nehéz néha eldönteni, hogy miért közeledik hozzám egy férfi. Azért, mert valóban érdeklem, vagy csak az izgatja, amiben élek, az ismertség, a partik, a szereplés. Éppen ezért szép kis falakat húztam magam köré, így férfi legyen a talpán, aki ezeket áttöri! – vallotta be Zizi.

A táncoslánynak szerencsére az utóbbi időben nincs sok ideje ezzel foglalkoznia, egymást követik a fellépései, szinte folyamatosan úton van.

– Szerencsére nagyon sok munkám van és bírom is, a térdsérülésemből ugyanis teljesen felgyógyultam. Szóval nem panaszkodom, és tudom, hogy a szerelem is megjön majd!

Bajkó Panka


Kapcsolódó híreink:
Karsai Zita egyelőre nem vetkőzik pénzért (2007-10-04)
Zizi fehérneműben táncolt (2007-11-21)
Karsai Zita húga nem vetkőzik (2008-02-19)
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: Cikk a Blikk honlapján

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com