Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Break tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Break tánc
Tánctáborok
Táborhelyszínek akár kedvezményekkel
2008-01-09 08:35
 

Elindult táborhelyszíneket, szálláslehetőségeket kínáló honlapunk, melynek célja, hogy elősegítsük a sportegyesületek, szakosztályok táborozásainak megvalósítását, partnereink közül, az igényeknek legmegfelelőbb egyedi ajánlatot kínáljunk, helyszíneink legtöbbjén akár egyedi kedvezményekkel is.
Honlapunkon található felmérőlapunk segítségével szeretnénk még jobban az egyesületek, sportkörök szolgálatában állni, valamint hírlevelünkre feliratkozva, amellett, hogy elsőként tájékozódhatnak legújabb lehetőségeinkről, újdonságainkról, játékokról, a szolgáltatásunkat választóknak februárban induló "bemutatkozunk" rovatban való megjelenést is biztosítunk, ahol terveink szerint minden héten bemutatunk egy-egy szakosztályt.

Minket választva az edző-, táborok semmiféle plusz költségbe nem kerülnek !!!
Szolgáltatásainkat, táborhelyszíneinket megtalálja a www.edzotaborok.hu oldalon. Szeretettel várjuk érdeklődését, jelentkezését. Továbbá szívesen együttműködünk egyesületek, tánciskolákkal is.


 
Forrás: Becsei Gellért
További információk: Edzőtáborok.hu, az Önök szolgálatában

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com