Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Táncversenyek » Népek táncai Nyomtatóbarát verzió  
 
Népek táncai
Táncversenyek
Szép magyar eredmények a Páros táncok Európa- és Világbajnokságán
2011-10-08 17:14
 

A Világtáncfesztivál keretein belül rendezték meg a Páros táncok Európa- és Világbajnokságát...

A Páros táncok Európa-bajnokságán három alkalommal csendült fel a magyar himnusz: A Horváth Csaba, Oláh Boglárka páros (Harmónia SE) Jitterbug és Mixing Blues kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott. A Csatári Viktor, Bárány Bianka kettősnek (Harmónia SE) mindkét kategóriában az ezüstérem jutott.
A Latino Show felnőtt formációs csapatok közül a Fuego SE Moulin Rouge formációja ejtette ámulatba a laikus és a szakmai közönséget produkciójával, amellyel és Európa-bajnoki címet szereztek. Argentin Tangó kategóriában az ezüstérmet a Szeghalmi Endre, Ungvári Judit páros, a bronzérmet pedig a Sinoros Szabó Botond, Fülöp Nóra duó érdemelte ki. Jalcs Alexandra (Fuego SE) a Latino Show junior szóló kategóriában a bronzérmet szerezte meg.

American Mambo kategóriában világbajnokot avattak, a felnőtt mezőnyben a Gombkötő Balázs, Polgár Dalma páros (Lorigo SE), a junioroknál Perendi Mátyás, Nagy Edit Lilla kettős (Fuego SE) állhatott a dobogó tetejére. A Latino Show felnőtt kiscsoportok között a Fuego SE Fantasy in the Prison című fantasztikus produkciója érdemelte ki a világbajnoki címet nagy közönségsikert aratva.

A világkupa versenyeken a Salsa junior kategóriában a Perendi Mátyás, Nagy Edit Lilla duó állhatott a dobogó legfelső fokára. A legnagyobb érdeklődéssel kísért felnőtt Latino Show, Bachata és Salsa versenyeken olasz párosok diadalmaskodtak.
 
Forrás: Perendi László

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com