Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Step tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Step tánc
Tánctáborok
23 éve töretlen siker!
2005-09-02 17:30
 

1982 óta minden évben táncosok hada lepi el a svédországi Herräng falucskát, s így volt idén is. Talán ez a legnagyobb megmozdulás a jazz világában.
A tábor négy héten keresztül tart, egész júliusban, és leginkábba savoy lindy-nek és a sztepp táncnak ad otthont. Olyan élő legendák és őstehetségek, mint a 91 éves Frankie Manning, Chazz Young, Dawn Hampton, Steven Mitchell, Skip Cunningham teszik feledhetetlenné az ott töltött napokat.
Heti 24 óra tánc, hajnalig tartó swing party, fellépések, és jobbnál jobb programok várnak mindenkit. Kezdőtől a versenyzőig mindenki megtalálja a neki való szintet és tanárokat

A tábor szülőatyja, a svéd Harlem Hot Shots vezetője, Lennart Westerlund lassan negyedszázadnyi munkájának gyümölcse, hogy a tavalyi szezon utolsó hetében 500 voltak a világ minden tájáról. Érkeznek oda franciák, spanyolok, amerikaiak, oroszok, japánok, ausztrálok, angolok, svédek, sőt még az Indonéz szigetvilágból is, és mindenki egy nyelvet beszél… a swinget.

 
Forrás: Laszlovszky Zsófia 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com