Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Egyéb » Jégtánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Jégtánc
Egyéb
2014-ben Műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság lesz Magyarországon
2011-10-17 21:26
 

Tíz évvel a nagyszerű Európa-bajnokság után ismét vendégül látja Magyarország a kontinens legjobb korcsolyázóit...

Magyarország rendezheti 2014-ben Műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságot. A nemzetközi szövetség (ISU) vasárnapi milánói ülésén döntött a rendezés jogáról, de a magyar szövetség addig nem akar a részletekről nyilatkozni, amíg nem kapja meg erről az írásos határozatot. A 2014-es eseménynek különös jelentőséget ad, hogy a szocsi olimpia előtt rendezik, azaz vélhetően mindenki az ötkarikás játékok főpróbájának tekinti majd a versenyt.

Magyarország legutóbb 2004-ben volt házigazdája a sportág kontinensviadalának, amelyen a hazai szurkolók aranyéremnek is örülhettek. A Papp László Sportarénában rendezett eseményen Sebestyén Júlia a nők versenyében állhatott fel a dobogó tetejére míg Pavuk Viktória élete első felnőtt EB-jén a 4. helyen végzett, jégtáncban Hoffmann Nóra Elek Attilával a 11. helyen zárt, a férfiaknál pedig Tóth Zoltán a 25. lett.
 
Forrás: MOKSZ

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com