Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Hip-Hop Nyomtatóbarát verzió  
 
Hip-Hop
Televízió
Több ezer gyerek lehet részese a világhírű musical látványos világának!
2008-02-01 11:21
 

Több mint 3000 fiatal látogatott el mindezidáig a Jetix High School Musical minden alkalommal teltházas rendezvényeire december és január folyamán. A gyerekek Cegléden, Székesfehérváron, Nyíregyházán és Kiskunfélegyházán, illetve a budapesti szakmai napon tölthettek egy délutánt a Jetix csapatával. A High School Musical- nap sikere még a rendezőket is meglepte, Cegléden és Nyíregyházán például olyan sokan jöttek el, hogy két csoportra kellett osztani a részvevőket, hogy minden gyerek részt vehessen a tánckoreográfiák megtanulásában.
További 3000 fiatalt várnak a rendezők a High School Musical Roadshow következő 3 állomására:
• Február 3., 14.00 – Gyöngyös - József Attila Szakközépiskola – Tornacsarnok
• Február 10., 14.00 – Ózd - Városi Sportcsarnok, Ózd Brassói út.1.
• Február 17, 14.00 – Budapest - Sportkastély – Pestszentimre, 1186. Kisfaludy u.12 / c
A Jetix-en többször is bemutatásra került High School Musical 1 és 2 valódi őrületet váltott ki világszerte a gyerekek körében és ezalól Magyarország sem kivétel. A filmek, melyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy higgyenek magukban és az álmaikban, több könyvet, színpadi musicalt és még jégrevüt is megihletett. A nagy sikerre való tekintettel a Jetix elindította nyolc rendezvényből álló programsorozatát, ahol a rajongók találkozhatnak egymással, kedvenceik magyar hasonmásaival, megtanulhatják a film két részében látott látványos koreográfiákat, illetve egyedi High School Musical ajándékokat nyerjenek. A műsorvezető Zoltán Erika.
Alexandra Lazarus, a Jetix gyermekcsatorna közép- kelet európai marketing igazgatója a következőket nyilatkozta: „Nagyon örülünk annak, hogy ily módon is lehetőségünk nyílt nézőinkkel találkozni országszerte. A High School Musical 1. és 2. része rendkívüli nézettséget produkált a csatornán, ezért fontosnak tartjuk, hogy mi is viszonozni tudjuk nézőink hűségét. A rendezvény sikere megerősítette elhatározásunkat a Disney-vel való szorosabb együttműködés irányában, illetve a jövőben szeretnénk még több nagyszerű Disney filmet is műsorra tűzni.”
A rendezvény mindenki számára ingyenes és a rendezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

A Jetix gyermekcsatorna a Jetix Europe és a Walt Disney Társaság (ABC Cable Networks Group and Jetix Latin America) között létrejött globális szórakoztató programszövetség része 2004 óta. A Jetix - korábbi ismert nevén Fox Kids – immáron 9 éve, 1999. óta van jelen Magyarországon. A gyermekcsatorna névváltására hivatalosan 2005. január 1-jén került sor. A Jetix a nagyobb kábelszolgáltatókon keresztül több mint 1,6 millió háztartásba juttatja el energikus, humoros és akciódús szórakoztató műsorösszeállítását. A gyermekcsatorna anyavállalata a „Jetix Europe”, mely Európa és a Közel- Kelet egyik vezető - gyermekeket szórakoztató - vállalata saját helyi TV- csatornákkal, program disztibúcióval és fogyasztói termék üzletággal. A szövetségnek köszönhetően a Jetix 80 ország 289 millió háztartásába és 25 nyelven jut el világszerte. 
Forrás: Gerhát-Molnár Irina/Jetrix 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com