Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Társastánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Társastánc
Események
Botafogo 25 év - 25 koreográfia
2011-10-24 18:56
 

2011. október 28-án ünnepli 25 éves fennállását a Botafogo Táncegyüttes a Nemzeti Táncszínházban...

Negyed évszázad egy teljes emberi generáció, de hány és hány táncos álma ennyi ideig a pályán maradni! A 25 éves Botafogo Táncegyüttes az ezredforduló társadalmi, gazdasági és kulturális viharai közepette is egy olyan tiszta sziget maradt, amelynek a partjára minden időben csak tiszta szívű táncosok léphettek. Olyanok, akik elhagyva a szigetet is magukkal vihették Botafogós lelküket, átadva helyüket az újabb és újabb táncos generációknak.
Tomboló közönségsikerek, magyar- és világverseny-sikerek, egyedülálló színházi bemutatók jelzik azt a lábnyomot, amelyet az együttes hagyott a magyar és nemzetközi táncéletben. Olyan színfolt, amely senkivel nem összehasonlítható, mégis olyan vidám tónus, amely ha nem létezne, hiányérzetünk lenne.
Több, mint 20 éve így definiálja magát az együttes: Botafogo Táncegyüttes - Lélek - Minőség - Gondolat. Ezen a délutánon és estén is e tűz köré gyűlhetnek össze a nézők, időbeli utazást téve a Botafogo elmúlt 25 évébe.

Az előadás időpontja:
- 2011. október 28. 19 óra
- 2011. október 29. 15 óra, 19 óra

Az előadás helyszíne: Nemzeti Táncszínház - Színházterem
 
Forrás: Nemzeti Táncszínház
További információk: Nemzeti Táncszínház

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com