Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Jégtánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Jégtánc
Bulvár
Karsai Zita egyedül maradt
2008-02-07 01:45
 

Két hétre egyedül maradt Karsai Zita (28). A táncoslány kedvese, Margl Tamás (32) ugyanis edzőtáborba utazott Törökországba. Ráadásul alighogy visszajön, Zizinek kell külföldre mennie. A fiatalok azonban annyira szerelmesek egymásba, hogy meg sem kottyan nekik a három hét távolság
Sugárzik a szerelemtől Karsai Zita. A fiatal táncoslány sok csalódás után lelte meg párját Margl Tamás távolugró személyében, aki jelenleg a Honvéd erőnléti edzője.

A fiatal szerelmeseknek azonban máris el kell szakadniuk egymástól, a fiatalember ugyanis tizenkét napra Törökországba repült, aztán alig pár nap együttlét után Zita utazik külföldre. Ám a táncoslány nyugodt, hiszen érzi, ezt a kapcsolatot nem gyengítheti meg pár hét távollét.

– Lubickolok, és jól érzem magam. És ami a legfontosabb, nem görcsölök, nem taktikázok. Tamással egyszerűen természetes, hogy együtt vagyunk. Ez a kis utazás pedig talán még jót is tesz, végre van időnk mind a kettőnknek feldolgozni azt a szépet, amit az elmúlt két hónapban történt velünk – árulta el Zita, aki azért napi kapcsolatban van Tamással.

– Amint megérkezett, máris hívott, egész nap SMS-ezünk, így nem hiányzik annyira – tette hozzá a lány, akit már a családjának is bemutatott a fiatalember.

– A Story-gála után utaztunk le hozzájuk Süttőre, ahol azonnal befogadtak. Rögtön egy hullámhosszon voltam velük, és meg kell mondjam, nagyon jól főznek a szülei – áradozott Zizi.

Meglepő egyébként, hogy a fiatalok csak most találtak egymásra, Zizi ugyanis elárulta, Tamás már két évvel ezelőtt „kiszúrta” magának egy fellépésen.

– Elárulta, hogy egy divatbemutatón már kinézett magának, ám akkor nem sikerült megismerkednünk. Mivel nem néz tévét, nem igazán tudta, hogy azóta én mennyit szerepeltem, de végül csak sikerült. És most boldog vagyok, de nagyon hiányzik!


Bajkó Panka 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: Cikk a Blikk honlapján

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com