Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Ír tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Ír tánc
Események
Erin - ír tánc show a Ferencvárosi Művelődási Központban
2011-10-26 20:48
 

2011. november 5-én mutatják be az Erin című látványos ír tánc show-t...

A Blackbird Tánciskola ír sztepp táncosai és a tradicionális ír népzenét játszó Éirí zenekar nem először lépnek fel együtt a színpadon, ezúttal azonban Erin néven egy egészen újszerű produkciót hoznak létre.
Utazásra invitálják a nézőket, térben és időben egyaránt. A sztepptáncosok a zenészek kíséretében egy látványos show-műsor keretében járják végig azokat a helyszíneket, ahol az ír népzene, az ír néptánc és ír sztepptánc megszületett, felcseperedett, majd felnőtt és világszerte ismertté vált.

Alkalmi útitársként velük tartanak a falusi ír kocsmák mindig jókedélyű törzsvendégei, a poros útkereszteződéseknél önfeledten táncoló fiatalok, akiket hiába próbál fegyelmezni a táncmester. Velük lesz a részeg tengerész - természetesen az elmaradhatatlan rumos hordójával -, ahogyan a bálteremben mulató elegáns úri közönség, az utcákat éjszaka rettegésben tartó gengszterek és következő megmérettetésükre készülő versenytáncosok is.

Az előadás időpontja: 2011. november 5. 19 óra

Az előadás helyszíne: Ferencvárosi Művelődési Központ Színházterem - Budapest, Haller u. 27.
 
Forrás: Zimborán Gábor
További információk: erin.hu

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com