Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Jégtánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Jégtánc
Bulvár
Karsai Zita húga nem vetkőzik
2008-02-19 07:49
 

Karsai Zita (28) féltestvére, Kata (17) nővére nyomdokaiba lépett, hiszen a fiatal lány is a színpadot választotta. Kata azonban egy dologban más nézetet vall híres testvérénél: soha nem vetkőzne le egy magazinban, ugyanis a lány nem tartja a meztelenkedést kihívásnak, ennek ellenére elárulta: baráti körben készültek már róla szabadosabb fotók
Pár nappal ezelőtt tartották az
egyik hazai szépségverseny döntőjét, amelyen a táncoslány húga is elindult, azonban a dobogóra nem sikerült felállnia.

– Nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. Csak azért indultam el rajta, hátha kapcsolatokat tudok kiépíteni magamnak, vagy kapok egy-két modellmunkát – mesélte Kata, aki bármilyen lehetőségeket azért nem fogadna el.

– Nagy a család, kicsit szegényesen élünk, ezért jól jön minden pénz. Diákmunkára nem mennék el, mert igénytelen dolgokba nem szeretek belemenni. Sokan mondták, hogy szép az arcom, ezért ezt szeretném kihasználni bizonyos kereteken belül – árulta el a lány, aki fiatal kora ellenére már kialakította a véleményét azokról, akik levetkőztek valamelyik újság hasábjain.

– Annyira azért nem ítélem el azokat, akik levetkőztek, mivel a nővérem is csinált már ilyet nem is egyszer, de nekem van annyi önbecsülésem, hogy nem fogok levetkőzni soha.

Nekem a meztelenkedés nem kihívás – mondta a szépségkirálynő-jelölt, aki azért halkan hozzátette: – Na jó bevallom rólam is készültek már szabadosabb fotók, de csak baráti körben, viccből. Én sem vagyok szent, de a világ előtt nem tárulkoznék ki – tette hozzá Kata.

A lányok a féltestvéri kapcsolat ellenére nagyon jó barátnők, mindent megbeszélnek egymással. Természetesen megkerestük Zizit is, mit szól húga véleményéhez a vetkőzésről.

– Biztos zavarban volt, amikor ezt nyilatkozta, nem hiszem, hogy ellenem irányulna. Nagyon szeretjük egymást, csak sajnos mostanság a sok elfoglaltságom miatt keveset tudunk találkozni.Kapcsolódó híreink:
Karsai Zita egyelőre nem vetkőzik pénzért (2007-10-04)
Zizi fehérneműben táncolt (2007-11-21)
Karsai Zita levetkőzött! (2007-12-18)
Táncos lány lett miss Hungary (2008-01-21) 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: Cikk a Blikk honlapján 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com