Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Táncversenyek » Akrobatikus Rock & Roll Nyomtatóbarát verzió  
 
Akrobatikus Rock & Roll
Táncversenyek
Magyar sikerek Szentpéterváron
2011-11-16 19:26
 

Érmekkel tértek haza a szentpétervári világversenyről az akrobatikus rockysok...

Szentpéterváron rendezték meg az Akrobatikus rock’n’roll serdülő és junior párosok Európa-bajnokságát és a Felnőtt leányformációk Világbajnokságát a hétvégén.

Serdülő kategóriában Király Ádám és Novák Dorottya a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg Ilcsik Márk és Nagy Dorottya a 4. helyen zárt.
Junior kategóriában négy páros is képviselte hazánkat a döntőben: Molnár Tamás és Bodó Borbála ezüstérmes, Bánhidi Dániel és Révész Panni bronzérmes lett. Balog Dominik és Kispál Luca az 5., Krivenkó Krisztián és Mészáros Nikolett pedig a 7. helyen végzett.

Felnőtt leányformációban a Szupergirls (Musztáng SE) és a Forti csapata (Fortuna TSE) képviselte Magyarországot a Világbajnokságon. A Szupergirls éppen csak lecsúszott a dobogóról: a 4. helyet szerezte meg, míg a Forti csapata a 8. helyen zárt.
 
Forrás: MTáSZ

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com