Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Események
40 éves fennállását ünnepli Jászság Népi együttes
2011-11-30 20:25
 

Három napos vigassággal ünnepli a 40 éves jubileumát a Jászság Népi Együttes...

A Jászság Népi Együttes idén decemberben ünnepli fennállásának 40 éves jubileumát. A kerek évforduló alkalmából december 9-11 között Jubileumi Vigadalom címmel három napos folklór programot rendeznek Jászberényben.

A népszerű táncegyüttes a hazai amatőr néptánc-mozgalom egyik legjelentősebb képviselője. Számtalan díj, elismerés tulajdonosa, idén októberben a Kállai Kettős Néptáncfesztiválon elnyerték az év legnívósabb néptáncfesztiváljának fődíját.

A jubileumi rendezvény díszvendége lesz a Jászság Népi Együttessel már régóta nagyon jó kapcsolatokat ápoló Csík zenekar. A nemrég új albummal jelentkező folklór csapat örömmel vállalta el a közreműködést a születésnapi vigadalmon és december 9-én A KOR FALÁRA című produkcióban együtt lép fel a két rangos együttes.

A december 10-i gálaműsoron az együttes jelenlegi tagjai mellett ott lesznek az egykori alapítók és táncosok is - Egykor és ma - , december 11-én pedig az utánpótlás 400 fiatalja várja a látogatókat a Jubileumi Vigadalmi Napokon.

A három nap alatt színes programok, tánc- és énektanítás, kézműves foglalkozások, táncbemutatók, zenekari koncertek, táncházak, népművészeti kirakodóvásár és filmvetítés várja az érdeklődőket.


A rendezvény időpontja: 2011. december 9-11

A rendezvény helyszíne: Belvárosi Sportcsarnok, Jászberény
 
Forrás: Láng D. István
Képek forrása: Valuska Gábor
További információk: Jászság Népi Együttes

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com