Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Egyéb » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Egyéb
Profiként folytatja a Plohl, Lavinovich páros
2011-12-11 21:22
 

Az aktuális latin világbajnok profiként folytatja pályafutását...

Zoran Plohl és Tatsiana Lavinovich befejezte az amatőr pályafutását és a profik között folytatják a versenyzést. A páros idén ért fel a csúcsra, megnyerték a világbajnokságot és az Európa-bajnokságot is. A közös pályafutásuk 12 évvel ezelőtt kezdődött el, éppen Mariborban, ahol most elbúcsúztak az amatőrök világától.
Tíztáncosként kezdték a versenyzést, majd a standard táncokat feladták és csak a latin táncokra koncentráltak. Magyarországon többször is megfordultak, Kisteleken négy alkalommal - 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban és 2008-ban - is nyertek, de Szombathelyen, a Savaria táncfesztiválon is mindig dobogón álltak, amikor elindultak.
 
Forrás: WDSF
Képek forrása: WDSF

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com