Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Táncversenyek » Step tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Step tánc
Táncversenyek
"Indul a Risza! Dance, dance" - táncverseny 8-14 éveseknek
2011-12-17 23:11
 

A Disney csatorna "Indul a Risza! Dance, dance" elnevezéssel táncversenyt hirdetett...

A Disney Csatorna online táncversenyt hirdet "Indul a Risza! Dance, dance" elnevezéssel 8-14 éves fiataloknak. A verseny fődíja egy öt napos londoni utazás, amelynek keretében a nyertes kísérőjével részt vehet egy londoni belvárosi színház musicalének bemutatóján, valamint a világhírű Pineapple Dance stúdió tánckurzusán.

Az ifjú táncosok 2012. január 9-éig nevezhetnek az internetes táncversenyre a www.disney.hu/dance-dance oldalon. A feladat, hogy a gyerekek otthon videóra vegyék a barátaikkal közösen vagy egyénileg előadott tánc produkcióikat, és feltöltsék a megadott oldalra. A videó elkészítésére bármilyen eszközt, tehát telefont, fényképezőgépet is használhatnak a jelentkezők.

A nevezők közül VV Béci (Young G), Brasch Bence és Lola döntése alapján a 10 legjobb kerül be a döntőbe, akikre 2012. január 24. és február 5. között szavazhat a közönség a hivatalos honlapon. A döntőbe jutott versenyzők találkozni fognak az ismert zsűritagokkal is.

A táncverseny nyertesét 2012. február 25-én hirdetik ki az "Indul a Risza!" régóta várt, második évadjának premierjével egy időben.
Valamennyi döntős Indul a risza! ajándékcsomagot kap.
 
Forrás: Antik Dalma
Képek forrása: Disney csatorna
További információk: Disney csatorna - Indul a risza!

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com