Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Moderntánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Moderntánc
Tánctáborok
Akrobat tánctábor Velencei-tó
2008-04-25 08:50
 

A nagysikerű velencei-tavi tánctábor az idén is megrendezésre kerül változatos programokkal, táncórákkal, és minden hozzávalóval ami egy felejthetetlen velencei bulihoz szükséges.

Kifőzzük neked az idei nyár legjobb buliját

2008 július 28.-tól augusztus 3-ig Velencei-tavi tánctábor.

Minden év júliusának utolsóhetében kerül megrendezésre az Akrobat Tánciskola Tánctábora. Az elmúlt években a Velencei Ifi szálló adott otthont az eseménynek, és volt szemtanúja megannyi emlékezetes pillanatnak.

A táborban minden nap déllelőtt és délután vannak edzések, látványos koreográfiákat sajátíthatnak el a táborlakók, melyet a zárópartyn közösen mutatnak be. Lesznek vetélkedők, csapatjátékok, bulik. A táborlakók a hét elején csapatokat alkotnak és feladatot / történetet kapnak melyeket táncba (koreográfiába) kell megalkotniuk, hogy a záró esten összemérjék tudásukat. A csapa tokat külön díjjazuk. A táborba a tánciskola legtöbb tanára eljön, ők tartják az órákat, és persze ők is együtt buliznak, vetélkednek a növendékekkel.

Programok:Sorversenyek, pom-pom lány verseny, árverés, bográcsos főzés, táncverseny. 
Forrás: Akrobat Tánciskola

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com