Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Ír tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Ír tánc
Tánctáborok
Nyári ír sztepp tábor Deirdre Hamiltonnal
2008-05-21 04:10
 

2008. július 25-27. között az Irish Feet ismét megrendezi 3 napos ír sztepp nyári tánctáborát. A helyszín Salföld, a Balaton melletti művészfalu. A táncórákat Deirdre Hamilton többszörös ír sztepptánc bajnok, a Riverdance szólótáncosa vezeti.

Deirdra több mint húsz éve foglalkozik tánccal. Először Kanadában tanulta 15 évig az ír szteppet, majd négy évig Dublinban. A Kelta Szövetség táncosaként a legjobb öt között volt a kanadai, észak-amerikai, európai, össz-skóciai, nagy-britanniai, össz-írországi bajnokságokon, illetve a Világbajnokságokon. 2006-ig a Rhythm of the Dance vezető táncosa volt, 2007 nyaráig pedig a Riverdance-szel turnézott, ahová azóta is kisebb-nagyobb megszakításokkal visszatér. Nyolc-kilenc éve tanít Kanadában és Írországban, s tart mesterkurzusokat Németországban, Hollandiában és Ukrajnában. 2007 nyarán már az Irish Feet-nek is tartott 3 hetes intenzív mesterkurzust a Világfa showra készülés időszakában.

Előzetes programterv: Leérkezés júl. 25-én pénteken a délelőtti órákban, hazautazás júl. 27-én vasárnap délután. Mindennap kétszer 90 perces táncórák lesznek több csoportban és több szinten, a tábor hajópadlós, balettszőnyeg borítású, tükrökkel ellátott tánctermében. Az órákon kívül a teremhasználat korlátlan, így további egyéni gyakorlásokra is van lehetőség, melyhez segítséget a fellépőcsoport tagjai nyújtanak.

A hagyományos soft shoe és hard shoe ír sztepp táncokon kívül az órákon a tánctechnikai gyakorlatok mellett nyújtó és lazító gyakorlatok is lesznek.

A táncórák között szabadfoglalkozásokra is van lehetőség: kirándulás, majorlátogatás, lovaglás, kolostorrom látogatás, pancsolás a Balatonban. Esténként pedig a helyi borok közös kóstolgatásával igyekszünk a tábort emlékezetessé tenni…

A tábor díjáról, az utazási lehetőségekről részletesebben az Irish Feet honlapján olvashatnak . Előzetes jelentkezés esetén a csoportos leutazás megoldható!

 
Forrás: Ambrózy Erzsébet/Irish Feet
Képek forrása: Irish Feet

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com