Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Moderntánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Moderntánc
Tánctáborok
Nyári Tánc Akadémia Kendlimajorban
2008-06-06 11:40
 

Nyári tánc akadémia az Orkesztika Alapítvány szervezésében a Kendimajor Művészeti Akadémián 2008. július 26. - augusztus 2. között. A kendlimajori Tánc Akadémia tartalmas nyári időtöltést kínál a magyar moderntánc hagyományai és azok jelene iránt érdeklődő fiataloknak. Nyári Akadémiánkon intenzív tánctanfolyamra, műhelymunkára és kísérletezésre - egyben aktív pihenésre várjuk az érdeklődőket Nagykanizsa és Zalakaros között egy gyönyörű parasztházas művésztelepen.

Egy héten át minden nap 3 és fél órában modern tánctechnikai foglalkozás, délutánonként egy órás elméleti óra és 3 óra műhelymunka kiscsoportban: kreatív kísérletezés-alkotás mozdulatban, mozdulattal. Esténként táncfilm-vetítéssel mélyítjük ismereteinket. A 7. napon (pénteken) az elkészült alkotásokból műhelybemutatót tartunk az érdeklődőknek Kendlimajor különböző tereiben. Érdekes, kísérletező együttlét, nyaralással és sok tanulással! Az előző táborok és kurzusok megszervezése, a tanárok elmúlt 15 évi alkotó-, előadó, és pedagógiai tapasztalatai, több évtized elméleti és kutatómunka szakmai minősége biztosítja táborunk színvonalát.
 
Forrás: Orkesztika Alapítvány
További információk: A Nyári Tánc Akadémia honlapja

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com