Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Továbbképzés » Hip-Hop Nyomtatóbarát verzió  
 
Hip-Hop
Továbbképzés
Nagy közönségsikerrel zárult a Hip-Hop Days Budapest workshop
2008-06-12 15:07
 

Nagy sikerrel zárult a budai Vasas Sportkomplexumban az elmúlt hétvégén megrendezett Hip-Hop Days Budapest 2008 workshop. A Magyarországon eddig sosem látott nagyságú eseményen 4 világhírű koreográfus és 6 hazai kiválóság oktatta összesen 25 órában a közel 100 fős tömeget.

A pénteki kezdőnap után szombaton mind a 9 órát nagy érdeklődés övezte, majd a nap végén a szervezők egy meglepetéssel szolgáltak a fáradtság legkisebb jelét sem mutató csapatnak. Táncpárbajt hirdettek, és 2 részre bontották a táncosokat, majd a workshop előadói rögtönzött zsűrivé léptek elő és eldöntötték, melyik csapat volt a jobb, majd a győztes csapatot kihívták egy párbajra. Az imént vesztes csapat lett ennek az "összecsapásnak" a zsűrije és végül igen szoros - 8:7-es arányú - győzelmet arattott a prezenterekből álló maroknyi csapat. Mindenki nagyon élvezte a rögtönzött "partit" és feltöltődve távozott a zárónapi táncórákra.

Vasárnap is teljes létszámmal zajlottak reggeltől estig a táncórák, a helyszínen végzett közvéleménykutatás eredménye szerint pedig mindenki nagyon jól érezte magát a 3 nap alatt, rendkívüli tudásanyagra tett szert és alig várja a következő workshopot.

A szervezők a következő workshopot még nagyobbra tervezik, részleteket azonban még nem árultak el. Kiszivárgott információk szerint azonban annyit tudni lehet, hogy a következő workshop jövő tavasszal lesz és eddig Magyarországon még sosem látott világsztárokat is meg fognak hívni.
 
Forrás: Moderntanc.hu

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com