Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Továbbképzés » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Továbbképzés
Elmarad a nyári szünet a Blackbird tánciskolában
2008-06-18 02:25
 


Táncgyár, Váci út 117-119.
Május 1-től új helyen, az angyalföldi Táncgyárban koptatják a padlót szteppcipőikkel a Blackbird Irish Dance School budapesti táncosai és a Shannon World Dance Company tagjai. Az iskola speciális padlójú, tükrös-balettszőnyeges termében a jövőben a nyári fellépésekre és a táncversenyekre készülő táncosok próbáin és a „rendes” órákon kívül számos intenzív tanfolyamra, workshopra, versenyfelkészítő kurzusra és vendégtanárok részvételével megvalósuló továbbképzésekre is számíthatnak az érdeklődők.

Ebben a tanévben még a nyári szünet is elmarad, helyette júliusban rövid, de annál intenzívebb ír sztepp tanfolyamokat tartunk kezdő és haladó szintű táncosok részére, augusztusban pedig – a tánciskola első alkalommal megrendezésre kerülő egy hetes nyári táborát megelőző héten – egy speciális, négy napos ceili (figure dance) tanfolyamot tartunk. Különleges tanévnyitó rendezvényként szeptember második hétvégéjén egy nemzetközi workshopnak ad otthont a Táncgyár: magyar és külföldi tanárjelöltek és haladó szintű ír sztepp táncosok részére tart gyakorlati és elméleti továbbképzést Mary McElroy, az Irish Dancing Commission professzionális vizsgabiztosa. A nyári képzésekről bővebb információ a tánciskola honlapán található.
 
Forrás: Blackbird Irish Dance School

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com