Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Swing Nyomtatóbarát verzió  
 
Swing
Bulik és Bálok
Budapest Jazz Orchestra – Swingtánc Party
2009-10-08 06:49
 

Minden hónapban a Budapest Jazz Clubban!
A Budapest Jazz Orchestra minden hónapban egy estére megidézi a Savoy Ballroom hangulatát a Budapest Jazz Clubban. Az asztalok és székek átadják helyüket a tánc szerelmeseinek, ahol a 20-as, 30-as évek tánczenéi lüktető ritmusokkal várják a vendégeket.
A tánc természetesen nem kötelező. Akik ülve szeretnék élvezni a jazz ezen korszakának hamisítatlan hangulatát, gyertyafényes asztalok mellett élvezhetik a könnyed dallamokat.


Micheller Myrtill, Urbán Orsi és Wolf Kati
A havi rendszerességgel jelentkező sorozat állandó vendége három kiváló énekesnő: Micheller Myrtill, Urbán Orsi és Wolf Kati.

A több mint tíz éves BJO Magyarország egyetlen professzionális big band-jeként alakult, és a tradicionális big band felállást követi. A Budapest Jazz Orhestra elsődleges céljai közt szerepel, hogy muzsikusai elsajátítsák azt a fajta sokszínű játékmódot, amit a műfaj sokrétűsége megkövetel annak művelőitől. Mindezek mellett a legfontosabb feladatuknak tartják a jazz eljuttatását a műfaj iránt fogékony közönséghez, megmutatva számukra, hogy milyen is ez a muzsika, hogy honnan hová fejlődött az évtizedek alatt, megismertetve velük mind azokat az előadókat, akik mérföldkövei ennek a zenének.

A Swing Party sorozat keretében a swing aranykorát idézik meg, olyan zeneszerzők, előadók műveivel, mint Duke Ellington, Count Basie vagy Woody Herman.

Helyszín: Budapest Jazz Club (Bp. VIII., Múzeum u. 7.)

Jegyek: 1.500 Ft diák:1.000 Ft

Időpont: 2009. október 15. (csütörtök) 21:00 óra


 
Forrás: Keleti Kristóf
További információk: Budapest Jazz Club

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com