Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Televízió
A 4 For Dance támogatja az új csillagokat
2009-10-18 20:58
 

Kiderült, hogy a ma már világhírű csapat évek óta jó viszonyt ápol Mc DC-vel, sőt, már közös fellépésre is sor került egy alkalommal, ahol Robi belopta magát a szívükbe: - Felhívták a színpadra és ő elkezdett rappelni - rólunk! Fantasztikus élmény volt! Danit olyannyira magával ragadta a freestyle rapper tehetsége és szombat esti száma, hogy neki drukkol a műsorban. Természetesen a többi fiúnak is megvannak a maguk kedvencei. Kristófot a Kutyakölykök produkciója nyűgözte le. - Hihetetlenül képzettek, nagyon gyorsak és tökéletesen táncolnak! Reméljük, hogy a továbbiakban is ennyire jól szerepelnek majd és lesz kitartásuk ahhoz, hogy hétről-hétre megújuljanak!

Bár sokan joggal gondolják, hogy a szombaton feltűnő és tovább is jutó csapat vetélytársa is lehet a 4 For Dance-nek, a Csillag Születik első szériájának sztárjai nem így vélekednek: - Mindig is az volt a célunk, hogy a lehető legszélesebb körben népszerűvé tegyük a néptáncot, éppen ezért nagyon örülünk, ha újabb csapatok tűnnek fel ebben a stílusban, és drukkolunk nekik! 
Forrás: Napiász Online
Képek forrása: RTL Klub
További információk: A Napi Ász Online eredeti cikke

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com