Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Továbbképzés » Kortárs tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Kortárs tánc
Továbbképzés
Február 1-4-ig nyílt hét lesz a Mozdulatművészeti Stúdióban
2010-01-23 07:37
 

Az Orkesztika Alapítvány fő célkitűzése, hogy programjai mindenki számára nyitottak és elérhetőek legyenek, műfaji, stiláris és minden más válogatástól mentesen. Programjaival sokszínű lehetőséget biztosít a táncművészet területén a tanulásra, az alkotásra, a munkára, az információáramlásra, a tudományos kutatásra, az önkifejezésre és a fejlődésre az alkotóknak és az érdeklődőknek egyaránt. Az alapítvány programjainak fő működési helyszíne a Mozdulatművészeti Stúdió.

Az Orkesztika Alapítvány a magyar mozdulatművészet száz éves hagyományának megőrzésével és megújításával, értékeinek közvetítésével foglalkozik. Ilyen értéknek tekinti a nyitottságot, a szárnyait bontogató vagy épp a tapasztalt alkotó táncosok bátorítását, bemutatását és megismertetését. Céljai elérése érdekében számos programot szervez az alapítvány.

Az alapítvány közel húszféle tánctanfolyamot szervez minden hétköznap este, mely tanfolyamokra kortól, nemtől, testsúlytól és előképzettségi szinttől függetlenül vár minden érdeklődőt.

2010. február első hetében minden tanfolyami óra egyszer INGYEN kipróbálható, hogy könnyebb legyen választani a sokféle táncstílusból, a következő tanfolyamokból: az orkesztika alapok, mozdulatművészet, modern tánc, kortárstánc, Graham és Limón technika, klasszikus balett, kortárs jazztánc, show-tánc, testképző gimnasztika hölgyeknek, asszonyoknak, uraknak és gyermekeknek külön-külön.

Új tanfolyamokkal is bővül az alapítvány kínálata februárban.
Így Andrea Raw, a Martha Graham School-ban (USA) végzett brazil táncosnő és pedagógus vezetésével Graham tánctechnikai tanfolyam indul február 2-án.
Február 16-án Limón alapok óra indul Buday Melinda vezetésével, aki 2009. novemberében sikeresen elvégezte a Limon Institute (New York) "Fall intensive studies program"-ját.

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel, azonban a korlátozott helyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges!
 
További információk: Bejelentkezés a stúdió programjaira

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com