Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!



  Címoldal » Továbbképzés » Balett tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Balett tánc
Továbbképzés
2010 nyarán ismét nemzetközi balettkurzust rendez a Magyar Nemzeti Balett
2010-02-12 05:36
 

A Keveházi Gábor balettigazgató szakmai irányításával megrendezett kurzusra klasszikus előképzettséggel rendelkező táncművészek jelentkezhetnek. Az Operaház a tehetséges pályakezdők és ifjú művészek továbbfejlődéséhez a legjobb magyar és nemzetközi balettmestereket - köztük Pongor Ildikót, Castillo Dolorest és Eldar Alievet - biztosítja.


Keveházi Gábor balettigazgató
A háromhetes képzés végén, július 30-án a kurzus résztvevői egy nyilvános próbatánc keretében adnak majd számot tudásukról az Operaház színpadán.

Az este 7 órakor kezdődő előadás balettverseny és próbatánc is egyben. Ez est végén egy nemzetközi zsűri értékeli majd a résztvevők technikai tudását és művészi kifejezőkészségét, valamint odaítéli a szakmai díjakat. A közönség szavazatai alapján pedig az egyik résztvevő a közönségdíj tulajdonosaként térhet haza. A kurzusra számos vezető európai balettegyüttes igazgatója érkezik majd, akik a verseny után lehetőséget kapnak arra, hogy szerződést kínáljanak az általuk legjobbnak ítélt művészeknek.
 
Forrás: Kálmán Tamás
Képek forrása: Mezey Béla
További információk: Fontos tudnivalók

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink







©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com