Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Balett tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Balett tánc
Bulvár
Tűsarkúban tréningeztek a sztárok
2010-03-26 22:25
 

Pirner Alma oktatta Serdült Orsit!

Tűsarkúban tréningeztek a sztárok

Pirner Alma oktató dvd-t forgatott a tűsarkú tréningjéről, ennek alkalmából egy közös edzésre hívta meg sztárbarátnőit: Serdült Orsit, Molnár Andreát, Pintácsi Vikit és Komonyi Zsuzsát. Hosszú combokból és szexis pózokból nem volt hiány!

Ezúttal nem rúdtáncos tudását adta át sztárbarátnőinek Pirner Alma világbajnok showtáncos, hanem azt a mozgásterápiát mutatta be, amelyet táncosok, balettművészek, gyógytornász, térd- és bokaspecialista, valamint lábápolási szakértők segítségével fejlesztett ki, hogy a nők végre megtanuljanak szépen és magabiztosan járni a tűsarkú cipőkben.


– Vannak olyan élethelyzetek egy nő életében, amikor muszáj felvenni a tűsarkút – mondta Pirner Alma. – Sokaknak komoly kihívást jelent a tűsarkú viselése, pedig ez a női öltözködés egyik szimbóluma. A stiletto tréninget és az oktató dvd-t azoknak fejlesztettük ki, akik szeretnék megtanulni, hogyan lehet könnyedén mozogni a tűsarkú cipőkben.


Pirner Alma napi 12 órát hordja a körömcipőjét, nem véletlen, hogy tavaly ő nyerte a tűsarkú futás celebes versenyét is. Az oktató filmjének forgatására elhívta sztárbarátnőit is, hogy bemutassa nekik a mozgástréning alapgyakorlatait.


Molnár Andrea
Még Molnár Andrea profi táncosnak, a Szombat esti láz győztesének is tudott újat mutatni Pirner Alma, elsősorban a lazítógyakorlatok kapcsán. Serdült Orsi is lelkesen követte a tanári utasításokat, de az egyensúlyának megőrzésével időnként még gondjai adódtak. A kifutók királynője leginkább a sportos öltözéket és a kényelmes cipőket kedveli, azonban a modell karrierjéhez kénytelen lesz tökéletesíteni körömcipős tudását. Pintácsi Viki és Komonyi Zsuzsa színpadi emberként már hozzászokott a tűsarkúhoz, de elárulták, hogy ők is fognak egy oktató dvd-t rendelni Pirner Almától, mert úgy érzik, van még mit tanulniuk.

A lányok a sok mozgástól igencsak kiszáradtak, így a sztárok stiletto tréningje végül könnyed üdítőzésbe torkollt, ahol koccintottak a szexis női lábak egészségére.


 
Forrás: Kufár Róbert
További információk: www.pirneralma.hu

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com