Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Musical Nyomtatóbarát verzió  
 
Musical
Események
Ritmusvándorok a tokaji Táncvarázson - szombatra Új műsorral készül a 4 forDance
2010-04-09 07:39
 

Most szombaton a tokaji Paulay Ede Színház deszkáin mutatja be műsorát a 4 for Dance! Az országos hírnévre szert tett nyíregyházi tánccsoport Ritmusvándorok című előadásával lép fel a hegyaljai közönség előtt április 10-én. A négy srác a tokaji kistérség táncosaival ad közös, két felvonásos táncestet.

Az áprilisi Táncvarázson a tokaji Művészeti Alapiskola néptáncosai, a Kulturális és Konferenciaközpont balettosai és mazsorettjei, valamint a tarcali Harlekin Tánccsoport tagjai lépnek fel a nyíregyházi formáció előtt.

Az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában feltűnt, és azóta is hatalmas népszerűségnek örvendő 4 for Dance a Ritmusvándorok című programmal érkezik a hegyalja fővárosába.

A darabot Algériában mutatták be először a fiúk, ahol az előadás végén állva tapsolt a közönség. Azóta már több hazai és külföldi fellépésen is előadták műsorukat, a siker pedig hasonló volt az észak-afrikai államban tapasztaltakéval.

- A darabban látható négy koreográfiánk a Montreali Dance World Cupon díjazásban is részesült: a folk, show és step kategóriában is elhoztuk Magyarországnak az aranyérmet, a show kategóriában pedig az ezüstérmet is megkaptuk, így ezzel már háromszoros világbajnok csapat a 4 for Dance – mondta büszkén Enyedi Péter, kvartett egyik tagja.

Ütős segítséget kapnak a fiúk: készül az új műsor

A Ritmusvándorok egyik utolsó előadása lesz a tokaji bemutató, a jövőben ritkábban adják majd elő a fiúk. A 4 for Dance nyáron mutatja be az új, egész estés nagy műsorát, amit a Strokes együttes közreműködésével készítenek.

A tokaji fellépésre kíváncsi közönség azon tagjainak sem kell aggódnia, akik a jól megszokott lépéseket szeretnék látni a fiúktól.

- Természetesen nem hagyhatjuk ki azokat a koreográfiákat, amelyekkel berobbantunk a köztudatba, gondolunk itt például a western-es számunkra, melyet szinte minden műsorunkban követelnek a kedves nézők, és amit már a londoni BBC csatornán is több, mint 10 millió angol láthatott – tette hozzá Enyedi Péter.

A 4 for Dance Tokajban fiatal táncosok után lép majd színpadra.

A srácok szívesen segítik a tanácsért hozzájuk fordulókat, nemrég kezdtek el együttdolgozni a Suhancokkal is. Az öt tehetséges fiatalból álló tánccsoporttal - akik szintén vicces formában adják elő a néptáncot - már két közös fellépésen vannak túl.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával megrendezendő tokaji Táncvarázs célja az, hogy az amatőrök egy profi tánccsapat munkáját is megtekinthessék, és tanuljanak a „nagy öregektől”.

 
Forrás: Erdős József - +36 30 272 67 76

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com